Noul Opel Insignia a intrat în producție și poate fi comandat în România pentru 20.400 euro

Noul Opel Insignia a intrat în producție și poate fi comandat în România pentru 20.400 euro
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 24 mar 2017

Opel a pornit liniile de fabricație pentru noua generație Insignia, sub forma Grand Sport, o declinare inedită a acestui model pentru a atrage atenția clienților care vor mai mult spațiu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Primul exemplar Insognia Grand Sport comandat de un client Opel a iești de pe liniile de fabricație și marchează astfel startul pentru noua generație Insignia.  „Așteptam cu nerăbdare momentul acesta de multă vreme; noul nostru model vârf de lance a sosit în sfârșit. Este o zi importantă pentru Opel și Rüsselsheim”, a declarat Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO Opel, în timpul festivității organizate în cinstea demarării producției celei de-a doua generații Opel Insignia. “Am investit peste 500 de milioane de euro doar în pregătirea producției pentru noul nostru vârf de lance.”

Modelul ce va fi livrat în premieră este un Insignia Grand Sport alb abalone, cu motor diesel de 2,0 litri și 170 cp.

PSA Group și General Motors anunță vânzarea Adam Opel AG, care deține mărcile Opel și Vauxhall. Tranzacție totală de 2,2 miliarde euro. Termenii acordului CITEȘTE ȘI PSA Group și General Motors anunță vânzarea Adam Opel AG, care deține mărcile Opel și Vauxhall. Tranzacție totală de 2,2 miliarde euro. Termenii acordului

Potrivit informațiilor oferite de Opel, până acum au fost vândute în total 940.000 de unități din prima generație Insignia – model ce a fost declarat Car of The Year 2009 în Europa - al patrulea pe lista celor mai bine vândute modele Opel. Insignia a înlocuit, în 2009, în gama Opel celebra limuzină Vectra.

După cum arată datele tehnice, noul Insignia este cu aproape 200 kg mai ușor decât predecesorul său, având o gardă la sol mai coborâtă și un interior mai spațios. Designul este unul atletic și elegant. Una dintre caracteristicile tehnologice principale o constituie sistemul inteligent de tracțiune integrală cu vectorizarea cuplului - distribuția cuplului către fiecare roată în parte într-o fracțiune de secundă. Noul Insignia oferă totodată o mulțime de sisteme de asistență pentru șofer, care sporesc siguranța și fac condusul mai confortabil și mai relaxant, cum ar fi a doua generație a sistemului de iluminare cu matrice Opel IntelliLux LED®, tempomatul adaptiv (ACC) și Asistentul activ pentru menținerea benzii de circulație.

Lansat la Geneva, la începutul acestei luni, Insignia Grand Sport intră în rețeaua comercială începând din acest moment, pe toate piețele europene. În România, Insignia poate fi comandat la prețuri ce încep de la 20.400 euro. 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
opel
insignia
grand sport