Numărul zborurilor care au avut întârzieri în ultima săptămână scade

Numărul zborurilor care au avut întârzieri în ultima săptămână scade
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 aug 2022

Un număr de 744 zboruri (aterizări și decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 30 minute, în intervalul 4 august - 10 august 2022, pe Aeroportul "Henri Coandă", în timp ce un număr de cinci zboruri au fost anulate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Comparativ cu săptămâna anterioară, numărul zborurilor cu întârzieri a fost mai mic cu 72 de zboruri, conform datelor centralizate de Compania Națională Aeroporturi București.

FOTO Tesla lansează angajări în România CITEȘTE ȘI FOTO Tesla lansează angajări în România

Numărul întârzierilor corespunde, în general, cotei de piață a companiilor aeriene pe AIHCB, astfel încât cele mai multe zboruri întârziate s-au înregistrat la Wizz Air (231 de zboruri), Blue Air (124 de zboruri), Ryan Air (112) și Tarom (91 de zboruri), scrie Agerpres.

În intervalul 4 - 10 august 2022, pe Aeroportul Henri Coandă București au fost operate 2.381 de zboruri (2.170 regulate și 93 neregulate).

viewscnt
Afla mai multe despre
zboruri
avioane