O mașină ca un velier cu vino-încoace

O mașină ca un velier cu vino-încoace
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2016

Lexus RX, o bijuterie pe patru roți cu un nume care denotă luxul, nu poate decât să gâdile în mod plăcut simțurile celor cu gusturi rafinate. Mai mult, linia dinamică a mașinii, performanțele și interiorul desăvârșit te surprind și te îndeamnă la aventură oridecâteori o privești. Parcă ți se face dor de munte sau de mare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Mie, mai ales, de mare mi se face dor, pentru că știu că aș da orice să ies o tură cu un Oceanis 38, un velier extrem de frumos și cu vino-încoa.

Da! V-ați prins, compar Lexus RX cu un Oceanis 38: de încredere, relaxant sau capabil - când îmi doresc - să poată scoate untul din mine, și, cel mai important, să mă ducă departe de grijile cotidiene. Iată, încep să vorbesc despre mașini și ajung, inevitabil, tot la bărci.

Urmăresc fenomenul și tânjesc atunci când caut pe internet cele mai noi modele, așteptând cu nesaț momentul financiar în care voi putea să îmi cumpăr una dintre bărcile de vis.

Citește continuare pe Life.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
lexus rx