O pasageră a Air Canada a adormit și s-a trezit abandonată la bordul unui avion

O pasageră a Air Canada a adormit și s-a trezit abandonată la bordul unui avion
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iun 2019

O femeie care a adormit la bordul unui avion al companiei Air Canada s-a trezit singură în aparatul de zbor aflat la sol și cu luminile stinse, aparent uitată în avion de echipaj, relatează luni AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Într-un mesaj distribuit de o prietenă pe pagina de Facebook a Air Canada, Tiffani Adams povestește că se afla într-un avion care efectua o cursă Quebec-Toronto când a adormit, la scurt timp după decolare, pe unul dintre rândurile goale ale aparatului, scrie Agerpres.

Ea s-a trezit în "întuneric total" după aterizare, avionul fiind remorcat în afara Aeroportului Internațional Pearson din Toronto imediat după ce toți pasagerii și membrii echipajului au debarcat.

ULTIMA ORĂ Prețul reglementat al gazelor scade cu peste 5% de la 1 iulie CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Prețul reglementat al gazelor scade cu peste 5% de la 1 iulie

"Mi-am spus, 'am un coșmar' (pentru că) serios cum se poate întâmpla acest lucru", a spus ea.

Tânăra a reușit să ia legătura cu un prieten pe telefonul său mobil, înainte să rămână fără baterie.

"Am încercat să mă concentrez asupra respirației și să-mi controlez atacul de panică, în timp ce încercam să-mi încarc telefonul conectându-l la toate prizele USB pe care le-am găsit", a povestit ea. Fără succes: curentul electric fusese întrerupt.

Tânăra femeie a găsit în cele din urmă o lanternă în cabina de pilotaj și a reușit să deschidă una dintre ușile avionului, însă 15 metri o separau de sol.

Tiffani a putut în cele din urmă să atragă atenția unui șofer de pe o mașină care transporta bagaje, cu ajutorul lanternei.

viewscnt
Afla mai multe despre
air canada
avion