Ofertă specială în pandemie: Blue Air oferă 9.999 de bilete de avion la prețul de 9,99 euro

Ofertă specială în pandemie: Blue Air oferă 9.999 de bilete de avion la prețul de 9,99 euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 oct 2020

Compania low-cost Blue Air lansează o ofertă specială, de vineri până duminică, și pune la vânzare 9.999 de bilete de avion la prețul de 9,99 euro pe toate rutele și destinațiile din Orarul de Iarnă Blue Air, inclusiv perioada sărbătorilor de iarnă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anterior, mai mulți operatori low-cost au lansat însă în România oferte cu reduceri, și pentru curse pe care pe urmă le-au anulat pe fondul restricțiilor, dar și al numărului scăzut de pasageri.

FOTO Oportunitate de investiție: OMV Petrom SA scoate la vânzare mai multe proprietăți de interes în București și în țară CITEȘTE ȘI FOTO Oportunitate de investiție: OMV Petrom SA scoate la vânzare mai multe proprietăți de interes în București și în țară

Acum, promoția Blue Air este valabilă în perioada 23-25 octombrie 2020, pentru toate rezervările cu date de călătorie cuprinse între 23 octombrie 2020 - 31 martie 2021.

Studiul EY ”Revenirea la muncă. Noile condiții”: 60% dintre angajatori consideră că afacerea lor se află într-o „mare dificultate” din cauza Covid-19 CITEȘTE ȘI Studiul EY ”Revenirea la muncă. Noile condiții”: 60% dintre angajatori consideră că afacerea lor se află într-o „mare dificultate” din cauza Covid-19

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri.

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air
bilete avion ieftine