Personalul de bord de la Lufthansa chemat să intre în grevă duminică

Personalul de bord de la Lufthansa chemat să intre în grevă duminică
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 oct 2019

Sindicatul UFO, care reprezintă personalul de bord al companiei aeriene germane Lufthansa, a făcut luni un apel pentru organizarea unei greve de cinci ore în ziua de duminică, pe fondul escaladării disputelor cu privire la salarii, informează AFP și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Personalul de bord de la Lufthansa care operează de pe aeroporturile Frankfurt și Munchen, cele mai aglomerate aeroporturi din Germania, este chemat să înceteze lucrul duminică între orele 6 a.m și 11 a.m. (04:00 și 09:00 GMT), a anunțat președintele UFO, Daniel Flohr, într-un mesaj video. "Cele cinci companii din cadrul grupului, Lufthansa, Eurowings, Germanwings, Cityline și Sunexpress, vor fi afectate de greve în următoarele săptămâni", a adăugat liderul sindical, scrie Agerpres.

Acțiune de amploare a Poliției: Toate autovehiculele de transport persoane sau mărfuri care trec prin Giurgiu vor fi controlate CITEȘTE ȘI Acțiune de amploare a Poliției: Toate autovehiculele de transport persoane sau mărfuri care trec prin Giurgiu vor fi controlate

Astfel de greve de avertisment, întreruperi coordonate ale lucrului de câteva ore, însoțesc în mod normal în Germania negocierile salariale odată cu expirarea unui acord la nivel de ramură.

Sindicatul UFO solicită o majorare salarială de 1,8%.

viewscnt
Afla mai multe despre
sindicatul ufo
lufthansa