Primăria Sectorului 1 anunță că va redeschide parcarea de sub Pasajul Basarab, închisă de peste 10 ani

Primăria Sectorului 1 anunță că va redeschide parcarea de sub Pasajul Basarab, închisă de peste 10 ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 aug 2022

Primăria Sectorului 1 anunță că va redeschide parcarea de sub Pasajul Basarab, închisă de peste 10 ani. Consiliul General al Municipiului București a aprobat trecerea acesteia în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Primăria Sectorului 1 arată, într-un comunicat de presă, că va reda cetățenilor care locuiesc în zona Nicolae Titulescu - Banu Manta parcarea de sub Pasajul Basarab, scrie News.ro.

Benzinăriile Lukoil și Mol din Ungaria limitează alimentările și cantitatea de combustibil. Condițiile impuse CITEȘTE ȘI Benzinăriile Lukoil și Mol din Ungaria limitează alimentările și cantitatea de combustibil. Condițiile impuse

Consiliul General al Municipiului București a adoptat Hotărârea privind transmiterea din administrarea CGMB în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a parcajului suprateran exterior, sub pasaj Barasab, aferent obiectivului de investiții "Pasaj rutier denivelat superior Basarab", în vederea derulării de lucrări de mentenanță și întreținere.

Proiectul a fost adoptat cu 29 de voturi "pentru" și două abțineri.

"Vom deschide parcarea de sub Pasajul Basarab după ce, mai bine de 10 ani de zile, a stat în paragină. La începutul acestui an am reușit să obțin toate avizele pentru deschiderea ei și mai aveam nevoie doar de acordul PMB pentru a deschide parcarea. Deși consilierii generali PNL au încercat de mai multe ori să blocheze acest proiect, iată că solicitarea noastră de a primi în administrare parcarea a fost, într-un final, aprobată”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, conform comunicatului.

Potrivit sursei citate, parcarea a fost proiectată ca parcaj exterior supraetajat și poate adăposti 65 de locuri de parcare. Finanțarea lucrărilor de mentenanță și întreținere se va realiza din bugetul local al Sectorului 1. Conform proiectului de hotărâre adoptat luni, predarea parcării supraetajate se va face în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a hotărârii.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasajul basarab
parcare