Programele Rabla Clasic și Rabla Plus pentru persoanele juridice, prelungite până pe 30 octombrie

Programele Rabla Clasic și Rabla Plus pentru persoanele juridice, prelungite până pe 30 octombrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 sep 2020

Sesiunea de înscriere a persoanelor juridice în programele "Rabla Clasic" și "Rabla Plus" a fost prelungită până la data de 30 octombrie 2020, inclusiv, a anunțat Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dosarele de acceptare depuse de persoanele juridice în cadrul celor două programe guvernamentale se transmit la AFM, începând cu 24 iulie 2020, exclusiv prin intermediul poștei electronice, scrie Agerpres.

Uber ia în calcul preluarea Free Now, care deține și aplicația clevertaxi.ro CITEȘTE ȘI Uber ia în calcul preluarea Free Now, care deține și aplicația clevertaxi.ro

În acest sens, procedura cuprinzând modul de transmitere a documentelor, adresele de e-mail prin intermediul cărora se realizează comunicarea informațiilor necesare, precum și alte instrucțiuni, sunt publicate pe site-ul www.afm.ro.

De asemenea, pe pagina de internet a instituției se publică, periodic, liste cu dosarele analizate în aceste programe.

Conform datelor oficiale, în urma aprobării în ședința Comitetului de Avizare din data de 28 septembrie 2020, au mai fost publicate 86 de dosare acceptate pentru 170 de autovehicule în programul "Rabla Clasic" și 103 dosare pentru 154 autovehicule, dintre care 119 de autovehicule pur electrice și 35 autovehicule electrice hibride, în programul "Rabla Plus".

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor sau dealerilor auto validați în cele două programe.

viewscnt
Afla mai multe despre
rabla clasic
rabla plus