Renault lansează noul Megane Sedan în România. Cât va costa

Renault lansează noul Megane Sedan în România. Cât va costa
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 oct 2016

Constructorul auto francez Renault, care deține brandul românesc Dacia, lansează săptămâna aceasta în România noul Megane Sedan, prezentat în septembrie la salonul auto de la Paris, la prețuri care încep de la 14.800 euro, TVA inclus, potrivit unui comunicat publicat luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De la prima versiune, lansată în 1995, Renault a vândut în România circa 35.000 de mașini noi Megane, potrivit companiei. Noul model va fi disponibil în trei versiuni de echipare: Life, Zen și Intens, scrie News.ro.

Modelul va fi lansat în România în perioada 14-16 octombrie, în cadrul unui eveniment programat la rețeaua dealerilor autorizați din România.

Varianta sedan, al cărui portbagaj oferă un volum de până la 550 litri, a fost proiectată și dezvoltată în paralel cu versiunea hatch, lansată la începutul anului 2016.

Noul Megane oferă ca opțiune o trapă din sticlă panoramică, iar acoperișul panoramic creează o legătură între parbriz și fereastra din spate.

Raport: Șeful Volkswagen nu a știut înainte despre softul ilegal instalat pe mașinile diesel CITEȘTE ȘI Raport: Șeful Volkswagen nu a știut înainte despre softul ilegal instalat pe mașinile diesel

Pe versiunile superioare, mașina dispune de blocuri optice dotate cu tehnologie led, ce comută automat între funcția de autostradă sau oraș și lumini de zi 3D cu tehnologia Edge Light. Versiunea sedan propune, de asemenea, sistemul multimedia R-LINK 2, cu un touchscreen de 8,7 inch.

Tehnologia inclusă în sistemul Multi-Sense permite personalizarea comportamentului mașinii, cu ajutorul a patru moduri pre-programate: Neutru, Sport, Confort, Eco și un mod „Perso” care poate fi setat de către șofer.

Fiecare mod, accesibil din sistemul multimedia R-LINK 2 sau direct de pe consola centrală, gestionează răspunsul motorului, schimbarea de viteze a cutiei EDC, opțiunile de confort ale habitaclului, ambianța luminoasă și variația efortului volanului.

Pachetul cu sisteme de asistență la condus este completat de un sistem de tip „head-up display”.

Noul Renault oferă ca opțiuni climatizare automată, volan încălzit și funcția Easy Trunk Access (ETA), un sistem pentru deschiderea hands-free a portbagajului, prin detectarea mișcării piciorului sub bara de protecție spate.

Principalii competitori pentru Renault Megane, pe segmentul de piață al automobilelor compacte, sunt Volkswagen Golf și Opel Astra.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
megane sedan