Renault majorează bugetul de salarii

Renault majorează bugetul de salarii
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 ian 2023

Producătorul auto Renault vrea să-i ajute pe angajați să facă față creșterii costului vieții oferind o majorare cu 7,5% a bugetului de salarii pe 2023, au declarat pentru Reuters surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Creșterea bugetului va corespunde unei majorări a salariului net de 110 euro pe lună pentru aproximativ două treimi din forța de muncă, și ar reprezenta cea mai mare creștere din 1992, susțin sursele.

ULTIMA ORĂ Grupul austriac HS Timber, fostul Holzindustrie Schweighofer, declanșează, după exact un an, o nouă restructurare a afacerii din România. Angajați afectați CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Grupul austriac HS Timber, fostul Holzindustrie Schweighofer, declanșează, după exact un an, o nouă restructurare a afacerii din România. Angajați afectați

Alte surse au declarat că în 6 ianuarie Renault și Nissan vor anunța oficial la Londra acordul privind reconfigurarea alianței lor, scrie Agerpres.

Renault și Nissan au un parteneriat din 1999, conform căruia Renault deține 44,3% din acțiunile Nissan, în timp ce Nissan controlează un pachet de 15% din acțiunile Renault, dar nu are drepturi de vot la grupul francez.

Negocierile au început în luna octombrie, când directorul general de la Renault, Luca de Meo, s-a deplasat în Japonia pentru a se întâlni cu omologul de la Nissan, Makoto Uchida. Renault era interesat să convingă Nissan să investească în divizia sa specializată pe producția de vehicule electrice, în timp ce Nissan dorea ca Renault să își reducă participația de 43% pe care o deține la Nissan pentru a pune alianța veche de 23 de ani pe picior de egalitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
salarii