Renault și Nissan Motor vor renunța la un anunț programat privind un acord de restructurare a alianței lor auto

Renault și Nissan Motor vor renunța la un anunț programat privind un acord de restructurare a alianței lor auto
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 dec 2022

Renault și Nissan Motor urmează să renunțe la un anunț programat pentru miercuri privind un acord de restructurare a alianței lor auto, în timp ce se străduiesc să rezolve diferențele dintre au spus trei persoane care cunosc situația, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În discuțiile lor, Renault vrea ca Nissan să investească în afacerile sale cu vehicule electrice, în timp ce Nissan dorește vânzarea unei părți din participația de 43% deținută de Renault la Nissan, pentru a-i pune pe cei doi parteneri pe picior de egalitate, scrie News.ro.

VIDEO Tesla a livrat către Pepsi primele camioane electrice Semi Truck. Arhitectură inedită a cabinei șoferului CITEȘTE ȘI VIDEO Tesla a livrat către Pepsi primele camioane electrice Semi Truck. Arhitectură inedită a cabinei șoferului

Producătorii de mașini francez și japonez au încă opinii diferite în ceea ce privește modul de împărțire a proprietății intelectuale, au spus persoanele, care au refuzat să fie numite.

Renault și Nissan au refuzat să comenteze.

Companiile și-au propus să anunțe noua structură de alianță încă de luna aceasta, a informat Reuters săptămâna aceasta. Dacă va fi nevoie de mai mult timp pentru negocieri, companiile ar putea opta să se întâlnească o săptămână mai târziu, începând cu 7 decembrie, și plănuiesc să fie pregătite pentru un anunț săptămâna următoare la Londra, au declarat surse pentru Reuters.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
nissan motor