România a devenit membră a Consiliului Organizației Aviației Civile Internaționale

România a devenit membră a Consiliului Organizației Aviației Civile Internaționale
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 oct 2022

România a devenit membră a Consiliului Organizației Aviației Civile Internaționale (ICAO), anunță secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Bogdan Stelian Mîndrescu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

”România a devenit membră a Consiliului Organizației Aviației Civile Internaționale (ICAO) După o muncă intensă de recunoaștere a aviației din țara noastră și cu sprijinul Comisiei Europene, al Conferinței Europene a Aviației Civile (ECAC) și al partenerilor internaționali, delegația țării noastre, prezentă la Montreal (Canada), a reușit să îndeplinească obiectivul propus de către Guvernul României, acela de a deveni membru al Consiliului ICAO. Este o victorie importantă pentru aviația din țara noastră”, scrie Mîndrescu pe Facebook.

Administrațiile aeronautice din cele 36 de țări membre ale Consiliului ICAO, printre care și România acum, ajută la realizarea unei rețele unice rapide și de încredere privind mobilitatea aeriană globală, atât din punct de vedere tehnic, cât și diplomatic.

”Promovează prosperitatea socio-economică și creșterea durabilă oriunde zboară avionele”, precizează Mîndrescu, felicitând delegația României și mulțumind pentru sprijin și recunoaștere tuturor partenerilor care au crezut în valoarea aviației din țara noastră.

viewscnt
Afla mai multe despre
icao
bogdan stelian mîndrescu