Schimbare la conducerea instituției care în câțiva ani nu a reușit să cumpere nici măcar un tren nou

Schimbare la conducerea instituției care în câțiva ani nu a reușit să cumpere nici măcar un tren nou
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 oct 2021

Președintele Autorității pentru Reformă Feroviară (ARF), Gigi Gavrilă, a fost înlocuit cu Ștefan-Adrian Roșeanu, în urma unei decizii a premierului, publicată în Monitorul Oficial. ARF este instituția care ar fi trebuit să gestioneze licitațiile de cumpărare a unor trenuri noi, dar două licitații mari sunt neterminate, scrie Hotnews.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Gavrilă ocupă funcția de șef al ARF din primăvara lui 2018. Ștefan Roșeanu, noul director, a fost timp de șase luni director general al CFR Călători, din vara lui 2012 în iarna lui 2013, scrie Agerpres.

Instrumente pentru o muncă remote eficientă CITEȘTE ȘI Instrumente pentru o muncă remote eficientă

"Având în vedere propunerea formulată de ministrul Transporturilor și Infrastructurii, interimar, prin Adresa nr. 40.999 din 11 octombrie 2021, înregistrată la Secretariatul General al Guvernului, cu nr. 20/24.118/T.H.G din 11 octombrie 2021, în temeiul art. 29 și al art. 31, lit. e) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, și al art. 4, alin. (1) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 62/2016 privind înființarea Autorității pentru Reformă Feroviară, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 53/2017, prim-ministrul emite prezenta decizie - Art. unic - La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Gigi Gavrilă se eliberează din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității pentru Reformă Feroviară", se menționează în Monitorul Oficial.

Printr-o altă decizie, premierul interimar Florin Cîțu îl numește în funcția de președinte al ARF pe Ștefan-Adrian Roșeanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
gigi gavrilă
trenuri