Șeful vânzărilor Renault, plecat după arestarea lui Gosn, a fost racolat de PSA Group

Șeful vânzărilor Renault, plecat după arestarea lui Gosn, a fost racolat de PSA Group
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 19 mar 2019

PSA Group l-a racolat pe Thierry Koskas, fost șef vânzări al Renault Group, care a plecat din companie imediat după ce Carlos Ghos a fost arestat în Japonia.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

PSA Group, companie condusă de Carlos Tavares, fost numărul doi în Renault, plecat în urma unor dispute cu Carlos Ghosn, l-a racolat pe Thierry Koskas, fostul șef al vânzărilor și membru în Consiliul de Administrație, pe care Renault tocmai l-a înlocuit săptămâna acesta, alături de alte persoane loiale lui Ghosn. Koskas s-a ocupat la Renault și de programul de dezvoltare a mașinilor electrice, iar din noiembrie preluase programul Renault Formula 1, pe care însă nu a mai apucat să-l preia la propriu.

Thierry Koskas va conduce opreațiunile de vânzări și marketing ale grupului pentru toate brandurile, începând cu 26 martie, conform unui anunț oficial al companiei PSA. Thierry Koskas va deveni și vice-președinte în board-ul PSA.

Șeful VW Group își cere iertare pentru că a folosit într-o ședință cu managerii expresia „EBIT macht frei” CITEȘTE ȘI Șeful VW Group își cere iertare pentru că a folosit într-o ședință cu managerii expresia „EBIT macht frei”

Departamentul vânzări globale, pe care îl va conduce Koskas, a fost înființat în 2015, descrierea sa fiind explicită: „rolul departamentului Sales & Marketing este de a accelera eficacitatea comercială a grupului, de a ajuta brandurile să urce pe lanțul valorii și de a îmbunătăți aptitudinile de bază de vânzări și marketing în interiorul organizației”.

Anterior, la PSA, șef al vânzărilor a fost Alberic Chopelin, care a plecat la compania de rent-a-car Europcar.

viewscnt
Afla mai multe despre
psa
renault
thierry koskas
carlos tavares
carlos ghosn