Sindicatele din PSA Group au aprobat fuziunea cu FCA

Sindicatele din PSA Group au aprobat fuziunea cu FCA
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 21 nov 2019

Sindicatele din PSA Group au aprobat fuziunea cu Fiat Chrysler, astfel că un posibil obstacol al tranzacției a fost îndepărtat. Cu toate acestea, sindicatele vor informații despre modul în care cele două companii își vor unifica activitățile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Toți liderii de sindicate din cadrul PSA Group, ale mărcilor și fabicrilor din companie, au votat la ultima întâlnire pentru fuziunea cu FCA, după cum au anunțat reprezentanții acestor sindicate, potrivit Automotive News. „Vom rămâne vigilenți la impactul social și vom aștepta o imagine mai clară și mai detaliată a implicațiilor planurilor, pentru uzine, volume și și cât de mult de lucru vor avea turnătoriile”, a precizat Franck Don, lider al sindicatului CFTC. El a mai spus că proiectul, așa cum le-a fost prezentat, are sens, deoarece grupurile care vor fuziona sunt complentare, sunt într-o situaț financiară bună și vor atinge o dimensiune critică vitală în industria auto. În același timp, vor putea să se susțină reciproc pentru a atinge limitele impuse de UE pentru emisii.

VIDEO & FOTO Aston Martin și-a lansat primul său SUV și speră să-și dubleze vânzările cu ajutorul acestuia CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Aston Martin și-a lansat primul său SUV și speră să-și dubleze vânzările cu ajutorul acestuia

Susținerea sindicatelor este absolut necesară pentru o astfel de trazacție, dat fiind faptul că viitoarea companie rezultată va avea peste 400.000 de angajați, în sute de uzine situate pe mapamond.

Singurele observații din partea sindicatelor au venit din Germania și din Marea Britanie, acolo unde există temeri privind închiderea unor fabrici și reducerea locurilor de muncă, în cadrul procesului de tăiere a costurilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
psa fiat chrysler
fuziune psa fca
sindicate psa
carlos tavares
peugeot fiat