Sixt Group România - Partener de mobilitate în Programul National de Educație pentru Siguranță în România dezvoltat de Asociația E.D.I.T.

Sixt Group România - Partener de mobilitate în Programul National de Educație pentru Siguranță în România dezvoltat de Asociația E.D.I.T.
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 31 mar 2020

Pentru SIXT GROUP ROMÂNIA, sprijinul acordat copiilor aflați în dificultate, prin implicarea în programe pe termen lung menite să contribuie la o educație durabilă este un efort constant încă din 2015. Desele implicări anterioare s-au reunit în 2017 sub platforma #ALWAYSYESTOEDUCATION. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La finalul anului 2017, #ALWAYSYESTOEDUCATION s-a dezvoltat în zona educației copiilor pentru asimilarea și înțelegerea corectă a regulilor de circulație. Și pentru că am văzut că România suferă din cauza locurilor limitate unde tinerii din școlile profesionale pot practica o meserie, un an mai târziu, SIXT Group România, împreună cu Asociația EDIT, oferă șansa elevilor de la școlile profesionale să invețe meserie la Union Motors, prin proiectul Atelierul Union Motors.  Cei mai buni devin parte din echipa Union Motors.

„Ora de Educație Rutieră” înseamnă:

• 2014, 10 școli din București
• 2019, aproximativ 80% din școlile din România
• 60.000 de copii de clasele a 3-a și a 4-a
• 25 de licee din București
• 200 de grădinițe din 20 de județe, 38.000 beneficiari
• 2019 - Cluj-Napoca, Arad și Timișoara.
• Nominalizat la Gala Premiilor pentru Excelență în Siguranță Rutieră, organizată de European Road Safety Charter sub patronajul Comisiei Europene, Bruxelles, 2018 și 2019.
ȘTIAȚI CĂ?
• În 2017 doar 0,5% din cei 1,7 milioane de elevi înscriși în școlile și liceele din România aveau noțiuni de prim-ajutor iar studiile arătau ca 70.000 de romani mor anual pentru că nu primesc la timp primul ajutor?
• Numărul accidentelor rutiere fatale din România este de 98 de cazuri raportate la un milion de locuitori, adica dublul mediei UE (49 cazuri) și situează România pe primul loc în Europa?
• Din aproximativ 1.300.000 de copii de gimnaziu și liceu, 400.000 sunt exclusi din grupul de colegi, 325.000 sunt umiliți în public, 390.000 sunt amenințați cu bătaia sau cu lovirea, iar 220.000 sunt bătuți în mod repetat de către colegii lor?
• Bullying-ul este un fenomen complex care afectează în același timp victima, agresorul și martorul tăcut?

“Ora de Educație Rutieră” este dorința unui grup de tineri fascinați de fapte concrete de a realiza ceva cu adevărat sustenabil. Dată fiind amplitudinea pe care a cunoscut-o în ultimii ani, „Ora de Educație Rutieră”se transformă în Programul Național de Educație pentru Siguranță, cel mai ambițios proiect al nostru, dezvoltat cu scopul de a reuni toate instituțiile, ong-urile, companiile, părinții și profesorii care își doresc o societate mai bună, cu copii și tineri pregătiți pentru pericolele de zi cu zi. Pe scurt, în următorii 3 ani, ne propunem să dezvoltăm și să implementăm proiecte utile în 3 domenii ce țin de siguranța persoanei: educație rutieră, educație pentru gestionarea situațiilor de urgență și anti-bullying. Vreau să ne unim energia, resursele, cunștințele, să construim împreună, să ne completăm unii pe alții, să aducem viitorul în prezent, iar siguranța copiilor și a cetățenilor să devină piatra de temelie a unei societăți sănătoase, orientate către inainte.

SIXT Group România ne-a spus Always Yes încă de la început, ca partener oficial de mobilitate. Un sprijin esențial în dezvoltarea și implementarea proiectului pe termen mediu și lung și în construirea unei societăți mai bune. ”- Liviu Zorila - Președinte Asociația EDIT, Manager de Program

SIXT Group România a intrat în România ca fiind prima companie de leasing operațional și este acum una dintre companiile de top în zona de rent a car și de leasing operațional de pe piață. SIXT Group România este unic prin sistemul “One Stop Shop” și prin filosofia Always Yes. Grupul își asumă o poziție de lider de piață în activitățile sale, ca rezultat direct al concentrării pe furnizarea de servicii competitive și pe oferirea de soluții personalizate, fiind un partener de încredere pentru clienții săi. SIXT Group România a creat Sistemul “One-Stop Shop", prin care oferă servicii integrate la cel mai bun raport calitate – preț, sub aceeași umbrelă:
• SIXT LEASING - leasing operațional - www.sixtleasing.ro
• SIXT Rent a Car  - www.sixt.ro
• SIXT SH - mașini rulate  - www.sixtsh.ro
• OPEL UNION MOTORS - autoturisme noi (dealer Opel) - www.opel-unionmotors.ro
• UNION MOTORS - service auto - unul dintre cele mai mari din România, autorizat Dacia, Renault, Opel și multi-brand – www.union-motors.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
sixt group
asociația e.d.i.t.