Spark introduce în București un tarif administrativ special, acuzând o decizie a primăriei

Spark introduce în București un tarif administrativ special, acuzând o decizie a primăriei
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 feb 2023
Compania de carsharing Spark anunță că, începând de joi, va introduce, cu caracter temporar, un tarif administrativ de 5 lei, adăugat la finalul fiecărei curse efectuate în București. 
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
"Această sumă este destinată acoperirii parțiale a costurilor apărute în urma Hotărârii 706/22.12.2022 a Consiliului General al Municipiului București.
FOTO \ CITEȘTE ȘI FOTO "Revoluție" la STB - Apar panourile digitale în stații, ca în țările dezvoltate

Dacă până la data de 1 Ianuarie 2023 toate vehiculele electrice puteau parca gratuit pe locurile oferite de Compania Municipală Parking București, noul document exclude din categoria beneficiarilor autoturismele electrice “utilizate în baza unui contract de utilizare în sistem de partajare prin platforme digitale”.

Odată cu implementarea Hotărârii, în cazul în care veți găsi în parbriz un document intitulat “Notă de constatare și înștiințare de plată..”, vă rugăm să faceți o poză pe care să o încărcați în aplicație, apoi să lăsați documentul original în torpedoul mașinii înainte să vă continuați călătoria.
 
Vehiculele pot fi parcate, în continuare, în spațiile gestionate de Compania Municipală Parking București.
 
Dorim să vă mulțumim pentru înțelegerea acordată și vă asigurăm că efectuăm toate demersurile pentru revenirea la cadrul normal de reglementare a folosirii parcărilor publice", este mesajul companiei.
 
Spark este o firmă lituaniană de car sharing cu activități în mai multe orașe din Europa, ca Sofia, Plovdiv, București sau Vilnius.

Compania lituaniană a fost fondată de Nerijus Dagilis în 2016, în Lituania. În 2017, compania a intrat și pe piața din Bulgaria, unde a făcut un parteneriat cu o companie locală ce instalează stații de încărcare, Eldrive.

Pe piața din România, Spark este prezentă din 2019. În august 2020, compania a anunțat un parteneriat cu Renault.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
spark
cristian prichea
masini electrice