TAROM a anulat zborurile programate sâmbătă spre și dinspre aeroportul din Tel Aviv

TAROM a anulat zborurile programate sâmbătă spre și dinspre aeroportul din Tel Aviv
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mai 2021

TAROM a anulat zborurile programate sâmbătă spre și dinspre aeroportul din Tel Aviv, pe fondul evenimentelor din Israel. Călătorii pot reprograma gratuit călătoria sau pot primi integral costul biletelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anunțul privind anularea legăturilor aeriene programate sâmbătă între România și Israel a fost făcut vineri seară, pe pagina de Facebook a companiei aeriene, scrie News.ro.

Boris Johnson: Varianta indiană a coronavirusului poate perturba programul de relaxare a restricțiilor din Marea Britanie CITEȘTE ȘI Boris Johnson: Varianta indiană a coronavirusului poate perturba programul de relaxare a restricțiilor din Marea Britanie

„Având în vedere evoluția evenimentelor din Israel, vă informăm de faptul că TAROM va anula zborurile de mâine, 15 mai 2021, spre/dinspre Tel Aviv, ROT153 și ROT154.  Ținând cont de actuala situație, compania TAROM va permite pasagerilor să-și reprogrameze călătoria gratuit, în cazul celor ce dețin bilete de călătorie pe relația Tel Aviv. În situația în care pasagerii decid să-și anuleze zborul, TAROM va rambursa întreaga valoare a biletelor sub forma unui voucher, valoarea acestuia putând fi ultilizată ulterior pentru procurarea altor bilete de avion TAROM”, a anuțat compania aeriană română.

Oficialii TAROM precizează că se află  în permanent contact cu autoritățile aeroportuare din Israel, operând zboruri spre/dinspre această destinație, atunci când este permis, conform directivelor și regulamentelor autorităților naționale și internaționale.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
tel aviv
israel