Telecomunicații CFR estimează pentru acest an un profit brut de 4,6 milioane lei

Telecomunicații CFR estimează pentru acest an un profit brut de 4,6 milioane lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 feb 2020

Operatorul rețelei de telecomunicații feroviare preconizează pentru 2020 venituri și profit în creștere față de anul trecut.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Telecomunicații CFR, operatorul rețelei de telecomunicații feroviare, estimează pentru acest an un profit brut de 4,63 milioane lei, la venituri totale de 69,86 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri și cheltuieli aferent acestui an, publicat în dezbatere de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

”În bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2020 sunt programate creșteri a veniturilor totale față de realizările anului precedent cu 12,73% și a cheltuielilor totale cu 13,74%, societatea programând un profit brut de  4,636 milioane lei. Veniturile totale sunt majorate cu 12,73% urmare a contractelor de furnizare de servicii de telecomunicații specifice siguranței feroviare precum și din operațiunile de exploatare a sistemului feroviar pe care societatea le furnizează în baza contractelor încheiate”, arată documentul consultat de News.ro.

De asemenea, cheltuielile toale sunt bugetate la 65,22 milioane lei, iar cheltuielile de natură salarială la 50,38 milioane lei. Cheltuielile cu investițiile sunt planificate la 1,92 milioane lei. ”Societatea nu a înregistrat în anul 2019 si nu programează pentru anul 2020 plăți restante”, arată documentul. Compania are circa 800 de salariați.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr
telecomunicatii cfr
ministerul transporturilor
trenuri