Termenul de depunere a ofertelor pentru Autostrada Sibiu - Pitești, Secțiunea 2: Boița - Cornetu, prelungit

Termenul de depunere a ofertelor pentru Autostrada Sibiu - Pitești, Secțiunea 2: Boița - Cornetu, prelungit
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 sep 2021

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că s-a prelungit cu zece zile, până la 30 septembrie, termenul de depunere a ofertelor pentru Autostrada Sibiu - Pitești, Secțiunea 2: Boița - Cornetu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"CNAIR SA a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru procedura de achiziție publică Proiectare și Execuție "Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 2: Boița – Cornetu", până la data de 30.09.2021. Menționăm că această prelungire s-a acordat ca urmare a solicitărilor primite cu privire la decalarea termenului pentru depunerea ofertelor, astfel încât aceasta să fie proporțională cu volumul de informații suplimentare aduse deja la cunoștintă operatorilor economici prin clarificările publicate", a transmis CNAIR.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

De asemenea, prin această prelungire, CNAIR are în vedere asigurarea unei competitivități și a unei maturități a ofertelor ce vor fi depuse raportat la complexitatea obiectivului de investitie, scrie News.ro.

Noul termen pentru depunerea ofertelor este 30 septembrie, ora 15:00.

În iulie, CNAIR SA anunța că a finalizat procesul de evaluare a candidaturilor depuse în cadrul procedurii de atribuire Proiectare și Execuție “Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 2: Boița – Cornetu", iar candidații calificați pentru etapa a doua pot depune ofertele până în 20 septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada sibiu - pitești
cnair