Transportatorii aerieni pregătesc un permis de călătorie

Transportatorii aerieni pregătesc un permis de călătorie
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 feb 2021

Asociația Internațională a Transportatorilor Aerieni (IATA) a anunțat lansarea unui permis de călătorie la finalul lunii martie, punând în funcțiune un sistem digital pentru rezultatele testelor și certificatele de vaccinare, ceea ce va ajuta la facilitarea călătoriilor internaționale, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este esențial ca guvernele să înceapă să emită cetățenilor certificate de vaccinare digitale, care apoi vor servi drept bază pentru permisul de călătorie, a apreciat IATA, scrie Agerpres.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Conform datelor recente publicate de IATA, numărul pasagerilor transportați de companiile aeriene din întreaga lume a înregistrat o scădere de 66% în 2020, comparativ cu 2019, o evoluție fără precedent din cauza pandemiei COVID-19.

De asemenea, IATA a avertizat că perspectivele unei relansări în 2021 sunt afectate de apariția unor noi tulpini de Covid-19, fără a-și revizui însă, în scădere, previziunile pentru acest an.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

"Am început 2021 și ne așteptăm în continuare ca acesta să fie un an de revenire, de la un punct foarte jos", a spus Brian Pearce, care și-a exprimat speranța că progresele campaniilor de vaccinare ar putea face ca situația din a doua jumătate a anului să fie una mult mai bună.

VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

IATA reprezintă aproximativ 290 de companii aeriene din întreaga lume, echivalentul a 82% din traficul aerian mondial. 

viewscnt
Afla mai multe despre
iata
calatorie
avioane