Trei oferte pentru finalizarea studiului de fezabilitate al Autostrăzii Brașov - Bacău

Trei oferte pentru finalizarea studiului de fezabilitate al Autostrăzii Brașov - Bacău
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mai 2023

Trei oferte au fost depuse marți pentru finalizarea studiului de fezabilitate al Autostrăzii Brașov - Bacău (A13), a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Au fost depuse trei oferte pentru finalizarea studiului de fezabilitate al Autostrăzii Brașov - Bacău (A13)! Constructori din România și Turcia concurează pentru adjudecarea contractului în valoare de 77,191 milioane de lei (fără TVA), finanțat prin Programul Transport (PT). Câștigătorul trebuie să finalizeze studiul de fezabilitate în 24 de luni, apoi va fi lansată licitația pentru proiectarea și construcția celor aproximativ 164 de km ai acestei autostrăzi. A13 va asigura o conexiune rutieră de mare viteză între Moldova și Transilvania!", a anunțat Grindeanu.

România a avut cea mai mare creștere medie a ratei motorizare din UE în ultimii 10 ani. Rămâne totuși pe ultimul loc la numărul de mașini la mia de locuitori CITEȘTE ȘI România a avut cea mai mare creștere medie a ratei motorizare din UE în ultimii 10 ani. Rămâne totuși pe ultimul loc la numărul de mașini la mia de locuitori

La rândul său, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a anunțat, tot pe Facebook, că operatorii economici care au depus oferte sunt: Consitrans SRL, Mega Muhendislik Mușavirlik AȘ și Asocierea Explan SRL (lider) - DP Consult SA - Tekfen Muhendislik AȘ (Tekfen Engineering Co. Inc.), scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
drumuri
autostrada brașov - bacău