Uber s-a mutat în clădirea Metalexportimport. Trezorierul companiei-mamă, schimbat din funcția de administrator

Uber s-a mutat în clădirea Metalexportimport. Trezorierul companiei-mamă, schimbat din funcția de administrator
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 1 feb 2016

Uber Systems România, subsidiara companiei multinaționale care operează aplicația mobilă ce pune în legătură șoferi dispuși să furnizeze servicii contra cost cu potențiali pasageri, și-a mutat luna trecută sediul din București din complexul Bucharest Business Park de lângă Casa Presei Libere în clădirea de birouri Metalexportimport de pe strada Sevastopol, sectorul 1.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Decizia mutării a fost luată de asociații Uber Systems România SRL la începutul lunii ianuarie 2016.

Tot atunci s-a hotărât schimbarea din funcția de administrator al subsidiarei românești a lui Axel Martinez, vicepreședinte și trezorier al companiei-mamă Uber.

Înmatriculările de autoturisme Dacia noi în Franța au crescut cu 0,6% în ianuarie CITEȘTE ȘI Înmatriculările de autoturisme Dacia noi în Franța au crescut cu 0,6% în ianuarie

În locul său a fost numit un administrator persoană juridică, respectiv firma Uber Management BV, înregistrată în Olanda. De altfel, Uber Systems România este controlată direct de alte două companii olandeze, Uber International Holding BV și Uber International BV.

Serviciul Uber este disponibil în București din februarie anul trecut și, potrivit declarațiilor managementului companiei, a ajuns la circa 40.000 de utilizatori. Compania ia în calcul extinderea în Cluj, Timișoara și Iași.

Recent, tariful Uber din București a fost majorat cu peste 20%, de la 1,35 la 1,65 lei/kilometru, după ce șoferilor care se înscriu pentru a oferi servicii de transport prin intermediul aplicației dezvoltate de companie li s-a cerut să se înregistreze fiscal ca persoane fizice autorizate (PFA).

Pe plan mondial, serviciul Uber este disponibil în prezent în peste 360 de orașe. 

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
uber romania
uber taxi
taximetristi uber
aplicatia uber