Uber Technologies este în negocieri avansate pentru vânzarea diviziei de taxiuri aeriene

Uber Technologies este în negocieri avansate pentru vânzarea diviziei de taxiuri aeriene
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 dec 2020

Uber Technologies este în negocieri avansate pentru vânzarea diviziei de taxiuri aeriene, "Uber Elevate", firmei Joby Aviation, a relatat miercuri site-ul Axios, citând surse apropiate situației, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Uber  nu a răspuns imediat unei solicitări de comantarii din partea Reuters.

Acțiunile Uber au crescut cu peste 6% în urma informației.

CNAIR vrea să reducă blocajele în trafic pe timpul verii de la podul Fetești. Vor fi construite 6 noi benzi de circulație CITEȘTE ȘI CNAIR vrea să reducă blocajele în trafic pe timpul verii de la podul Fetești. Vor fi construite 6 noi benzi de circulație

Hyundai Motor, care a anunțat în ianuarie un parteneriat cu  Uber Elevate pentru dezvoltarea de taxiuri aeriene electrice, nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii, scrie News.ro

În condițiile în care afacerile Uber au fost afectate grav de pandemia de Covid-19, în luna mai compania a redus forța de muncă cu 23%, în cadrul măsurilor agresive de restrângere a costurilor. Uber s-a angajat atunci să se concentreze pe operațiunile de bază de ride-hailing și pe afacerile de livrare a mâncării.

Uber mai are diverse alte afaceri, între care dezvoltarea de automobile autonome, proiectul Elevate și rețeaua de logistică pentru mărfuri.

Compania se află în discuții și pentru vânzarea diviziei de vehicule autonome.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber technologies
uber elevate
joby aviation