Uber Technologies va împărți șoferilor și curierilor săi milioane de măști, la nivel global

Uber Technologies va împărți șoferilor și curierilor săi milioane de măști, la nivel global
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 apr 2020

Uber Technologies va împărți șoferilor și curierilor săi care livrează mâncare milioane de măști faciale, la nivel global, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Vicepreședintele pentru siguranță și asigurări al Uber, Gus Fuldner, a scris într-o postare pe blog că Uber intenționează să ofere aproape o jumătate de milion de măști șoferilor din Statele Unite din orașele cele mai afectate de epidemia de coronavirus, scrie News.ro.

Prima comandă de măști va veni de la o compania chineză care fabrică de obicei dispozitive electronice, dar care acum produce măști. Dar Uber va cumpăra măști din toată lumea, ca un angajament pe termen lung, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Accesarea programelor RABLA Clasic și RABLA Plus poate fi făcută exclusiv cu dosare electronice, transmise online. Termenele au fost prelungite CITEȘTE ȘI Accesarea programelor RABLA Clasic și RABLA Plus poate fi făcută exclusiv cu dosare electronice, transmise online. Termenele au fost prelungite

Uber a anunțat că a livrat prima comandă de măști șoferilor din New York City, orașul cu cel mai mare număr de infecții COVID-19.

“Am comandat milioane de alte măști și așteptăm să sosească în alte orașe și regiuni din lume, în următoarele săptămâni”, potrivit postării pe blog a companiei, care a adăugat că livrările sunt limitate pentru că nevoile sectorului de sănptate sunt prioritare.

Cererea pentru servicii de transport de tip ride-hailing aproape a dispărut în majoritatea orașelor americane, pentru că cea mai mare parte a americanilor se află sub o anumită formă de distanțare socială. Uber a arătat în schimb că a avut loc o creștere semnificativă a livrărilor de mâncare de către restaurante.

Uber a explicat că obține măștile în afara lanțului normal de aprovizionare și că donează măști medicale N95 spitalelor locale.

Guvernul american a recomandat populației să își acopere voluntar fața, pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

COVID-19 a infectat 1,4 milioane de oameni și a omorul 85.000, la nivel global, potrivit diplomaților și experților. În Statele Unite, numărul deceselor a depășit 15.700.

La începutul acestei luni, Uber a anunțat că va distribui gratuit șoferilor din Statele Unite spray-uri dezinfectante.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber technologies
coronavirus