Vânzările Dacia din Marea Britanie au scăzut cu peste 28% în iunie

Vânzările Dacia din Marea Britanie au scăzut cu peste 28% în iunie
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iul 2020

Vânzările de mașini noi în Marea Britanie au scăzut cu 35% în iunie, la 145.377 unități, cel mai redus declin din februarie, în urma redeschiderii graduale a showroom-urilor după relaxarea măsurilor de urgență impuse pentru limitarea pandemiei de coronavirus (Covid-19), a anunțat Asociația Producătorilor și Comercianților de Automobile din Regatul Unit (SMMT), transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În iunie, Dacia a vândut 2.093 de vehicule pe piața britanică, în scădere cu 28,69% față de perioada similară din 2019, când a înmatriculat 2.935 de unități, scrie Agerpres.

Surpriză: Blue Air, cel mai mare transportator aerian român, a declanșat procedura de concordat preventiv, un mecanism de prevenire a insolvenței. Vor fi reeșalonate datorii de 100 milioane euro în următoarele 18 luni CITEȘTE ȘI Surpriză: Blue Air, cel mai mare transportator aerian român, a declanșat procedura de concordat preventiv, un mecanism de prevenire a insolvenței. Vor fi reeșalonate datorii de 100 milioane euro în următoarele 18 luni

În topul celor mai bine vândute modele în iunie se află Vauxhall Corsa, Ford Fiesta, Toyota Yaris, Ford Focus și MINI.

Cererea pentru vehicule electrice a crescut cu 261,8% în iunie, în timp ce livrările de vehicule diesel și pe benzină s-au redus cu 59,8% și, respectiv, cu 39,9%.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
marea britanie