Vânzările trimestriale ale Ford în China au crescut pentru prima dată în ultimii trei ani

Vânzările trimestriale ale Ford în China au crescut pentru prima dată în ultimii trei ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iul 2020

Vânzările Ford în China - cea mai mare piață auto din lume - au crescut cu 3% în perioada aprilie-iunie 2020, fiind prima creștere trimestrială din ultimii aproape trei ani, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anul trecut, livrările Ford pe piața chineză au scăzut cu 26%, după un declin de 37% în 2018, scrie Agerpres.

Vânzările în China au urcat la 158.589 unități în trimestrul doi din 2020, datorită lansării de noi modele, inclusiv SUV-uri și mașini de lux, și a cererii solide după ridicarea restricțiilor legate de pandemia de coronavirus (COVID-19), a anunțat Ford într-un comunicat.

O nouă rechemare Mercedes-Benz, în România: modelul ML, pentru actualizarea softului declarat ilegal de KBA CITEȘTE ȘI O nouă rechemare Mercedes-Benz, în România: modelul ML, pentru actualizarea softului declarat ilegal de KBA

În contrast, rivala General Motors (GM) a raportat în perioada aprilie-iunie 2020 o scădere de 5,3% a livrărilor în China, la 713.600 vehicule, în timp ce brandul Mercedes-Benz (deținut de grupul german Daimler) a raportat cele mai bune vânzări realizate vreodată în trimestrul doi pe piața din China.

Vânzările auto pe piața chineză au crescut cu 14,5% în mai, după un avans de 4,4% în aprilie, a informat Asociația Producătorilor Auto din China (CAAM), care estimează în iunie o expansiune de 11%.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
china