Autostrada Sebeș - Turda, gata pentru deschidere, dar cu restricții

Autostrada Sebeș - Turda, gata pentru deschidere, dar cu restricții
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 nov 2021

Lucrările la cei circa 25 de kilometri ai Lotului 2 din Autostrada A10 Sebeș - Turda sunt aproape de final, iar tronsonul practic așteaptă deschiderea traficului. Sunt ultimii kilometri care așteaptă să fie finalizați după lucrări de mai bine de 7 ani la autostrada A10. Odată cu Lotul 2 vor fi dați în trafic și alți circa 4 km de pe loturile adiacente și care până acum nu puteau fi folosiți, iar drumul de la Cluj la Sibiu va putea fi făcut în întregime pe șosea de mare viteză.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

IMAGINI VIDEO POT FI VĂZUTE ȘI AICI

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunțat că a fost să verifice ce se întâmplă pe Lotul 2 Sebeș-Turda și, în urma unei discuții pe care a avut-o cu reprezentanții CNAIR, marți după-amiază se va da drumul circulației pe acest segment de autostradă, dar cu restricții, și anume 1 kilometru unde va fi circulație pe o singură bandă. 

Cele mai comune înșelătorii la care sunt expuse companiile CITEȘTE ȘI Cele mai comune înșelătorii la care sunt expuse companiile

Astfel, deși traficul va fi deschis, circulația va fi limitată la 100 km/h pentru că pe unele părți ale autostrăzii constructorul încă nu a apucat să monteze gardurile de protecție.

În plus, în zona Oiejdea (min 1:55 din video) traficul se va desfășura doar pe unul din sensurile autostrăzii din cauza unei alunecări de teren ce încă necesită monitorizare și lucrări și care ar urma să fie rezolvată abia la primăvară, scrie Hotnews.ro.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada sebeș - turda