VIDEO Dacia a lansat o ediție specială Duster, cu sistem de asistență video la parcare și Wi-Fi on-board

VIDEO Dacia a lansat o ediție specială Duster, cu sistem de asistență video la parcare și Wi-Fi on-board
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 oct 2015

Dacia a lansat miercuri ediția specială Dacia Duster Connected by Orange, la un preț începând de la 15.400 euro (cu TVA), destinată exclusiv clienților români, noul model fiind echipat în premieră cu sistemul de asistență video la parcare și cu un dispozitiv Wi-Fi on-board.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Imaginile captate de camera video dispusă în spatele mașinii sunt proiectate pe ecranul sistemului de navigație multimedia MediaNav, ușurând astfel sarcina șoferului în timpul manevrelor efectuate în marșarier.

Dezvoltat în colaborare cu Orange România, noua versiune din gama Duster se adresează clienților care își doresc să beneficieze de avantajele tehnologiei mobile chiar și atunci când se află la volanul mașinii.

Ediția specială Dacia Duster Connected by Orange este echipată cu un dispozitiv Wi-Fi on board care asigură permanent accesul la internet. Datorită acestui hot spot, clienții au posibilitatea de a naviga pe net și de a rămâne în permanență conectați la mediul online, la viteză 4G.

Sistemul dezvoltat Orange România permite conectarea a până la 10 dispozitive Wi-Fi simultan, la un trafic lunar de 12 GB inclus, timp de doi ani.

Duster Connected by Orange beneficiază de elemente de design menite să accentueze stilul robust și modern al SUV-ului Dacia - noile jante de aluminiu de 16 inchi Noir Diamanté, ornamentele cu aspect de crom satinat și carcasele oglinzilor exterioare 'Dark Metal', care contrastează cu noua nuanță a caroseriei Vert Altai. Interiorul beneficiază de o tapițerie textilă nouă, de volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele și de scaune față încălzite.

Sistemul MediaNav care echipează ediția specială Duster Connected by Orange dispune de o interfață modernă, cu afișaj color, care asigură un acces rapid și intuitiv la funcțiile sale. Datorită sistemului Bluetooth, aceasta permite ascultarea, în audio-streaming, a fișierelor audio înregistrate pe smartphone.

Ediția specială Dacia Duster propune o gamă de motorizări moderne, Euro 6, disponibile atât pentru versiunile 4x2, cât și 4x4 - propulsorul pe benzină 1.6 16V, care dezvoltă o putere de 114 CP și propulsorul diesel 1.5 dCi de 109 CP. Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Stop & Start. În plus, funcția Eco Mode permite șoferului să adopte un stil de condus economic, care îi va permite să diminueze consumul de carburant.

Modelul Dacia Duster Connected by Orange poate fi comandat, din această săptămână, în întreaga rețea comercială Dacia din România. Prețurile variază între 15.400 de euro, pentru versiunea 4x2, echipată cu motorizarea pe benzină 1.6 16V, de 114 CP, și 19.100 de euro pentru versiunea 4x4, echipată cu motorul diesel 1.5dCi de 109 CP.

De la lansarea sa, în 2010, Duster a fost vândut, până la sfârșitul lunii septembrie 2015, în aproape 800.000 de exemplare, din care peste 760.000 de unități au fost livrate pe piețele internaționale. Principalele destinații de export ale modelului Duster sunt Franța - 205.000 unități, Germania - 95.000 unități, Italia - 85.000 unități, Spania - 45.000 unități, Belgia - 35.000 unități, Marea Britanie - 20.000 unități. În prezent, peste 35.000 de vehicule Duster circulă pe străzile României.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia duser
orange
medianav