Ford începe livrarea SUV-ului Bronco

Ford începe livrarea SUV-ului Bronco
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iun 2021

Ford Motor a anunțat că a început producerea și livrarea de la fabrica sa din Michigan a noului SUV Bronco, unul dintre cele mai așteptate vehicule ale producătorului auto din ultimii ani, după ce problemele logistice provocate sectorului auto de pandemia de coronavirus (Covid-19) au întârziat lansarea, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De la începutul anului, a șasea generație a modelului de off-road Bronco a fost rezervată de peste 125.000 de clienți, a anunțat compania americană. Peste 190.000 de rezervări pentru Bronco sunt în Statele Unite și Canada, scrie Agerpres.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Prima generație a modelului Bronco a fost fabricată în perioada 1966 - 1977, apoi a fost retrasă în 1996 din cauza scăderii cererii.

Ford a investit 750 milioane de dolari și a creat încă 2.700 de locuri de muncă la uzina din Michigan pentru a produce noul Bronco.

Ford Motor a anunțat recent majorarea investițiilor în vehicule electrice și autonome la 29 miliarde de dolari, chiar dacă pe ansamblul anului trecut a raportat pierderi nete de 1,3 miliarde de dolari, sau 0,32 dolari pe acțiune, față de un profit modest în 2019, de 0,01 dolari per titlu.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Ford își va dubla investițiile în vehicule conectate, urmând să investească 22 miliarde de dolari în electrificare până în 2025. Anul trecut, Ford anunțase că va face investiții de 11 miliarde de dolari pentru a lansa 40 de modele de automobile electrice și hibride.

De asemenea, compania va investi șapte miliarde de dolari în dezvoltarea tehnologiei pentru vehicule autonome.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
bronco
suv
ford