VIDEO&FOTO Grecii aflați în autocarul implicat în accidentul din Pasajul Unirii au dat în judecată agenția de turism

VIDEO&FOTO Grecii aflați în autocarul implicat în accidentul din Pasajul Unirii au dat în judecată agenția de turism

Foto: Inquam Photos / George Călin

Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2023

O parte din pasagerii din autocarul care s-a lovit de o bară de control al înălțimii vehiculelor în România, în decembrie anul trecut, accident soldat cu decesul unui bărbat de 53 de ani, au dat în judecată agenția de turism.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

VEZI AICI VIDEO&FOTO Un nou accident la Pasajul Unirii din Capitală. Un autocar a rămas blocat la intrare. Oameni răniți

Concret, potrivit informațiilor din ziarul „Eleftheria”, pasagerii din Larissa cer urmărirea penală împotriva șoferului autocarului, precum și împotriva oricărui factor implicat în accidentul rutier petrecut la București în data de 23 decembrie, scrie G4Media.ro.

Conferințele Profit News TV - Maratonul Economia Verde. Environ: România reciclează 30-35% din echipamentele electrice, mult sub ținta de 65%, dar nici în Europa lucrurile nu stau grozav CITEȘTE ȘI Conferințele Profit News TV - Maratonul Economia Verde. Environ: România reciclează 30-35% din echipamentele electrice, mult sub ținta de 65%, dar nici în Europa lucrurile nu stau grozav

Turiștii din Larissa care au fost răniți în accident, au depus ieri (25/3) o plângere la Parchetul din Larissa. Plângerea a fost înaintată, pe baza competenței, Parchetului din Volos, pentru a fi unită cu o altă plângere care se pare că a fost depusă de pasagerii din alt oraș.

Este prima plângere depusă de cei 24 de turiști din Larissa care – conform agenției de turism – au plecat într-o excursie de Crăciun împreună cu alți 6 care s-au îmbarcat din Volos și alți 17 care s-au îmbarcat din Salonic (48 de pasageri în total cu șoferul).

România – Călătoria de Crăciun la București a avut un final tragic

Excursia de Crăciun a avut un final tragic, după ce șoferul autocarului plecat din Volos a încălcat o bară de avertizare cu privire la limita de înălțime, iar acoperișul autocarului s-a lovit de bara respectivă, provocând decesul unui bărbat de 55 de ani din Larissa și rănirea altor 24 de pasageri, dintre care trei în stare gravă.

Pasagerii din Larissa cer procurorilor să investigheze eventualele răspunderi ale altor persoane responsabile în afară de șofer, prezentând în detaliu rănile fizice grave, disconfortul și traumele psihice pe care le-au suferit în urma accidentului.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasajul unirii
accident