VIDEO & FOTO Renault elimină Kadjar și anunță cu ce îl va înlocui „Este un nume care invită la călătorie.”

VIDEO & FOTO Renault elimină Kadjar și anunță cu ce îl va înlocui „Este un nume care invită la călătorie.”
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 6 dec 2021

Renault pregătește lansarea unui nou vehicul în gama sa, un SUV de clasă compactă, al cărui nume a fost dezvăluit cu câteva luni înainte de lansare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Renault își va extinde gama cu mai multe modele, în perioada următoare, iar primul pe listă este un SUV compact, care va crește prezența mărcii într-un segment extrem de căutat. Acesta urmează să fie lansat în primăvara anului 2022 și va fi mai lung decât actualul Kadjar, pe care îl va înlocui în gamă. Renault a anunțat acum că numele său va fi Austral, „un cuvânt care rezonează în multe limbi europene, inclusiv franceza, aspect important pentru un brand mândru de rădăcinile sale”. Preluat din latinescul „australis”, numele Austral va încerca să sugereze cât mai bine personalitatea noului automobil.

Sylvia Dos Santos, Manager Strategy Naming Model în cadrul Departamentului de Marketing Global Renault, explică : „AUSTRAL evocă vitalitatea și căldura emisferei sudice. Este un nume care invită la călătorie și este perfect pentru un SUV. Fonetica sa este armonioasă, echilibrată și ușor de pronunțat de oricine, pentru că ne dorim să fie internațional”.

Pentru moment, constructorul francez a oferit doar câteva informații referitoare la noul model, respectiv lungimea de 4,51 metri, aproape identică cu cea a primei generații Koleos, și faptul că va avea 5 locuri. În plus, este anunțată ca dată de lansare primăvara anului 2022.

VIDEO & FOTO Renault elimină Kadjar și anunță cu ce îl va înlocui „Este un nume care invită la călătorie.”

Pentru a sublinia și mai mult cât de importantă a fost alegerea numelui, cei de la Renault au transmis o întreagă poveste a acestui procedeu, care a plecat, și în cazul lui Austral, de la zeci de nume, care au fost filtrate pe criterii juridice, lingvistice și culturale, testate în toate țările în care se va vinde acest model. Ultimele trei nume rămase pe listă sunt analizate de conducerea companiei, care ia decizia finală. Așa s-a decis: Austral va fi noul SUV compact al Renault.

Constructorul francez mai spune că a înregistrat numele Austral încă din 2005.

Dacia Spring a urcat pe locul trei în vânzările de mașini electrice din Europa. Marca a depășit atât modelul Skoda Enyaq, dar și modele mai titrate, inclusiv cele ale Tesla CITEȘTE ȘI Dacia Spring a urcat pe locul trei în vânzările de mașini electrice din Europa. Marca a depășit atât modelul Skoda Enyaq, dar și modele mai titrate, inclusiv cele ale Tesla

„Derivat din cuvântul latin „australis”, AUSTRAL evocă vibrația și căldura sudului, plăcerea liniștită a naturii, precum și spațiile largi, deschise, evocând oportunități nelimitate. Numele rezonează în multe limbi europene, inclusiv franceză (lucru important pentru un brand mândru de rădăcinile sale), spaniolă, engleză și italiană. Un nume internațional este o alegere perfectă pentru un vehicul care va fi vândut nu doar în Europa, ci și mai departe.

Numele are o semnificație deosebită, provoacă un răspuns emoțional și reflectă poziționarea vehiculului ca un SUV din segmentul C care este gata să facă față oricărei provocări. Cu două vocale A și consoanele „STR” în mijloc, cuvântul este construit în jurul unui echilibru armonios de sunete „ușor de pronunțat” și „clare”, evocând puterea și controlul SUV-ului.

În sfârșit, numele se leagă deosebit de frumos cu strategia și identitatea mărcii, deoarece Renault caută să mențină o imagine de brand modern care radiază căldură, căruia îi pasă de oameni și prioritizează nevoile acestora.”

viewscnt
Afla mai multe despre
renault austral
renault suv
renault nou model