VIDEO Metrorex vine cu o ofertă - Reciclezi și mergi gratis! Cum trebuie procedat

VIDEO Metrorex vine cu o ofertă - Reciclezi și mergi gratis! Cum trebuie procedat
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iul 2021

Metrorex a lansat o campanie dedicată reciclării deșeurilor prin care participanții câștigă o cartelă de metrou cu o călătorie în schimbul donării a cinci PET-uri, sticle sau doze de aluminiu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

„Metrorex, în parteneriat cu Eco Synergy și Rematholding, lansează 'PET=BILET', campania premieră ce are ca scop atât încurajarea colectării și reciclării deșeurilor, cât și creșterea interesului cetățenilor pentru călătoria cu metroul - transport ecologic, nepoluant. Metrorex încurajează programele ce au ca scop protecția mediului, aliniindu-se astfel politicilor naționale și internaționale ecologiste. Prin această campanie se dorește sensibilizarea opiniei publice și creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța protejării mediului înconjurător”, se arată într-un comunicat al companiei.

FOTO Campanie lansată în zone ale Bucureștiului pentru eliberarea domeniului public ocupat neregulamentar de mașini: \ CITEȘTE ȘI FOTO Campanie lansată în zone ale Bucureștiului pentru eliberarea domeniului public ocupat neregulamentar de mașini: "Strada NU ESTE PARCARE!"

Cei dornici să participe sunt așteptați în perioada 2 - 20 august în stațiile de metrou Dimitrie Leonida și Pipera (intrarea principală) la standul partenerilor Metrorex.

Călătorii vor oferi 5 deșeuri (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu), iar în schimb vor primi o cartelă de metrou cu o călătorie.

„Astfel de campanii sunt necesare pentru schimbarea comportamentului cetățenilor cu privire la păstrarea mediului înconjurător curat și nepoluat, dar și pentru promovarea beneficiilor utilizării transportului subteran ca mijloc de transport ecologic. Astfel că, prin aceste tipuri de acțiuni, societatea noastră dorește să se implice activ în formarea unor comportamente responsabile din punct de vedere ecologic”, a declarat Ștefan Paraschiv, directorul general al Metrorex.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
reciclare