VIDEO Nicușor Dan așteaptă explicații de la proiectantul care a realizat semnalizarea la Pasajul Unirii

VIDEO Nicușor Dan așteaptă explicații de la proiectantul care a realizat semnalizarea la Pasajul Unirii

Foto: Inquam Photos / George Călin

Profit.ro
Profit.ro
scris 4 ian 2023

Nicușor Dan a precizat că îl va convoca pe acesta în Comisia de circulație de la nivelul Primăriei Municipiului București, pentru a vedea dacă e ceva de corectat acolo.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Primarul capitalei, Nicușor Dan, a declarat luni că va cere explicații proiectantului care a realizat semnalizarea la Pasajul Unirii, acolo unde înainte de Crăciun a avut loc un grav accident de circulație, scrie Agerpres.

Prețul aurului a atins un nivel maxim al ultimelor șase luni CITEȘTE ȘI Prețul aurului a atins un nivel maxim al ultimelor șase luni

Primarul a spus că Inspectoratul de Stat în Construcții efectuase cu doar o lună în urmă un control și concluziile au fost că "totul e în regulă".

„Nu vreau să atașăm o tragedie de chestiunea asta - dar acolo am avut un control al Inspectoratului de Stat în Construcții, cu o lună înainte, care a spus că totul e în regulă. Așteptăm ca proiectantul, pentru că fiecare proiect de investiție are niște oameni care atestă cu semnătura lor, dată de autoritățile statului și cu ștampila lor, dată de autoritățile statului, că este în regulă. Deci așteptăm ca proiectantul care a făcut partea de semnalizare rutieră să vină în Comisia de circulație pentru a vedea dacă e de corectat ceva în ceea ce privește semnalizarea", a declarat Nicușor Dan într-o conferință de presă.

Pe 23 decembrie, un autocar plin cu turiști greci a intrat în limitatorul de înălțime aflat înaintea Pasajului Unirii.

Accidentul s-a soldat cu moartea unui bărbat de 53 de ani și rănirea altor 24 de persoane.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasajul unirii
nicușor dan