VIDEO Un avion s-a prăbușit pe un pod din Miami

VIDEO Un avion s-a prăbușit pe un pod din Miami
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mai 2022

O persoană a murit și alte cinci au fost rănite, inclusiv doi copii mici, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe un pod din apropierea parcului Haulover din Miami, luând foc după ciocnirea cu o mașină, transmite dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un Cessna 172 cu un singur motor și-a pierdut puterea motorului și a aterizat pe Haulover Inlet Bridge, a anunțat Administrația Federală a Aviației din SUA, scrie Agerpres.

VIDEO ULTIMA ORĂ Noul șef ANAF anunță - Voi declanșa în următoarele zile controale ample în toate domeniile cu risc de evaziune. Număr de telefon conectat direct la cabinet CITEȘTE ȘI VIDEO ULTIMA ORĂ Noul șef ANAF anunță - Voi declanșa în următoarele zile controale ample în toate domeniile cu risc de evaziune. Număr de telefon conectat direct la cabinet

Avionul decolase de pe aeroportul internațional Hollywood-Fort Lauderdale, cu trei persoane la bord și se îndrepta spre aeroportul internațional Key West.

O femeie și doi copii mici se aflau într-o mașină care circula pe pod în momentul în care avionul a aterizat de urgență, a declarat poliția din Miami-Dade. După o coliziune frontală cu mașina, avionul s-a răsturnat și a fost cuprins de flăcări. O altă mașină a fost blocată în accident.

viewscnt
Afla mai multe despre
avion
miami
accident