Viitorii angajați ai Delta Air Lines vor trebui să se vaccineze împotriva COVID-19

Viitorii angajați ai Delta Air Lines vor trebui să se vaccineze împotriva COVID-19
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mai 2021

Compania aeriană Delta Air Lines va impune viitorilor săi angajați din SUA să fie vaccinați împotriva COVID-19, devenind una dintre primele companii importante care impune o astfel de obligație, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Orice persoană care se va alătura Delta în perioada următoare, pentru viitorii angajați, vom introduce obligativitatea să fie vaccinați înainte de a se alătura companiei", a declarat directorul general Ed Bastian într-un interviu acordat de televiziune CNN.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

Ed Bastian a precizat că Delta Air Lines nu va introduce obligația vaccinării și pentru actualii angajați. Cu toate acestea, directorul general a spus că actualii angajați care nu sunt vaccinați ar putea să nu lucreze pe zborurile internaționale, având în vedere cerințele impuse de alte state cu privire la persoanele care pot intra pe teritoriul lor, scrie Agerpres.

"Știm că vaccinurile sunt cel mai bun instrument pe care îl avem pentru a ne proteja și a pune capăt pandemiei", a informat compania aeriană Delta într-un comunicat de presă publicat vineri. În acest comunicat obligativitatea vaccinării pentru noii angajați este descrisă drept un element important "pe măsură ce afacerile noastre își revin iar cererea pentru călătorii cu avionul continuă să crească". 

viewscnt
Afla mai multe despre
delta air lines
vaccin