Volkswagen Group confirmă țintele financiare pentru 2020 și 2025

Volkswagen Group confirmă țintele financiare pentru 2020 și 2025
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 19 nov 2019

Volkswagen Group a transmis un anunț prin care confirmă „în principiu” țintele strategice stabilite în planul „Together 2025+”, pentru indicatorii financiari importanți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Volkswagen a micșorat ușor previziunile privind evoluția profitului operațional pe termen mediu, potrivit datelor anunțate de companie. Și vânzările au fost recalculate, cu o creștere mai mică față de previziunile anterioare.

Anul trecut, marja de profit a VW Group a fost de 7,3%, în timp ce pentru anul acesta este anticipată o marjă între 6,5 și 7,5%.

„Continuăm să urmărim țintele financiare strategice ambițioase pentru 2020 și 2025. Confirmăm de asemenea estimările pentru 2019. Volkswagen Group rămâne foarte robust în fața creșterii dificultăților economice. Oricum, trebuie să aplicăm sistematic disciplina de cost pentru a atinge țintele pe termen lung”, a declarat Frank Witer, șeful finanțelor VW Group.

GALERIE FOTO Ferrari vrea să câștige noi clienți cu un coupe denumit Roma CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Ferrari vrea să câștige noi clienți cu un coupe denumit Roma

Pentru 2020, profitul operațional înainte de itemurile speciale ar trebui să rămână la 6,5 - 7,5%, transmite VW. „Un nivel de 7 procente până la 8 procente este urmărit pentru 2025. ROI-ul pentru Divizia Automotive ar trebui să fie între 12 procente și 14 procente din 2020 și peste 14 procente din 2025. Grupul va continua să urmărească ținte strategice pentru capex (n.r. cheltuieli de capital) și cheltuielile de cercetare și dezvoltare. Fiecare ar trebui să fie 6 procente, începând din 2020. Ținta grupului este să ajungă la cashflow de cel puțin 10 miliarde euro și lichiditate netă de 20 miliarde euro pentru Divizia Automotive, mai precizează comunicatul.

Volkswagen Group confirmă țintele financiare pentru 2020 și 2025

viewscnt
Afla mai multe despre
vw group
rezultate vw group
profit vw