Volkswagen și-a îmbunătățit estimările anuale după creșterea vânzărilor în trimestrul trei

Volkswagen și-a îmbunătățit estimările anuale după creșterea vânzărilor în trimestrul trei
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 oct 2016

Volkswagen și-a îmbunătățit estimările referitoare la veniturile și profitul anual, după creșterea vânzărilor în trimestrul al treilea, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cel mai mare producător auto din Europa a anunțat joi că anticipează pentru acest an venituri similare cu cele de 213 miliarde de euro obținute în 2015, după ce în iulie a estimat că veniturile vor scădea cu până la 5%, scrie News.ro.

Vânzările din primele nouă luni ale mărcii VW au revenit la creștere după un avans de 6,7% consemnat în septembrie, în timp ce la nivel de grup au înregistrat cel mai mare avans din ultimii doi ani și jumătate, datorită cererii ridicate din China și Europa.

Potrivit grupului, marja operațională s-ar putea situa la nivelul superior al intervalului de 5-6%, înainte de deducerea elementelor excepționale, față de mijlocul intervalului anticipat anterior.

Consiliul Concurenței: Piața carburanților este un oligopol. Ce soluții propune pentru stimularea competiției CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței: Piața carburanților este un oligopol. Ce soluții propune pentru stimularea competiției

Vânzările la nivel global ar putea depăși nivelul anului trecut, de 9,93 milioane de vehicule, datorită creșterii puternice din China.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen