VW prelungește închiderea fabricilor până pe 19 aprilie

VW prelungește închiderea fabricilor până pe 19 aprilie
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 2 apr 2020

Volkswagen și-a prelungit perioada de închidere a fabricilor din Germania, din cauza cererii extrem de scăzute și a problemelor serioase cu aprovizionarea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Uzinele VW de mașini și cele de componente vor rămâne închise până pe 19 aprilie, potrivit unui anunț oficial transmis de companie. VW a anunțat că face pregătiri intense pentru începerea producției, iar protecția angajaților va fi semnificativ îmbunătățită.

„Facem progrese în munca noastră cu un pachet extins pentru o repornire graduală a producției, care va include de asemenea un număr mare de măsuri adiționale relativ la igiena și distanța dintre angajați pe linia de producție”, a declarat Andreas Tostmann, șeful de producție și logistică.

Prima companie auto care repornește producția în Europa. „Dragi colegi, considerăm că ați folosit ultimele două săptămâni pentru a vă relaxa și consolida sănătatea!\ CITEȘTE ȘI Prima companie auto care repornește producția în Europa. „Dragi colegi, considerăm că ați folosit ultimele două săptămâni pentru a vă relaxa și consolida sănătatea!"

Uzinele vizate de acest comunicat sunt cele din Germania, din Dresda, Emden, Osnabrueck, Wolfsburg, Zwickau și Hanovra. De asemenea, uzinele de componente din Brunswick, Kassel, Salzgitter, Chemnitz, Hanovra și uzina SITECH.

Anunțul inițial al VW Group prevedea redeschiderea uzinelor pe 9 aprilie. Un număr de aproximativ 80.000 de persoane sunt afectate de aceste închideri.

viewscnt
Afla mai multe despre
uzine vw
inchidere fabrici auto
industria auto coronavirus