Wizz Air se așteaptă la o redresare graduală a zborurilor spre sfârșitul verii

Wizz Air se așteaptă la o redresare graduală a zborurilor spre sfârșitul verii
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 apr 2021

Wizz Air, compania aeriană low-cost din Ungaria, se așteaptă la o redresare graduală a zborurilor spre sfârșitul verii, deoarece industria intră în al doilea an de restricții din cauza pandemiei de coronavirus (COVID-19), transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ritmul redresării călătoriilor va crește datorită progreselor înregistrate cu campania de vaccinare pe principalele piețe ale companiei, care includ Ungaria, Marea Britanie, Polonia și Italia. Dar actualele incertitudini nu permit Wizz Air să furnizeze estimări privind rezultatele financiare anuale, se arată într-un comunicat al operatorului aerian, scrie Agerpres.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

"Începutul anului financiar care se va încheia la 31 martie 2022 continuă să fie afectat de restricțiile de călătorie și ne așteptăm la o redresare graduală a traficului spre sfârșitul verii", estimează Wizz.

În anul financiar care s-a încheiat la 31 martie 2021, compania se așteaptă să raporteze pierderi între 475 și 495 milioane de euro, iar nivelul numerarului deținut se ridică la 1,615 miliarde de euro, ceea ce înseamnă că va putea supraviețui mulți ani fără a efectua zboruri.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Rezultatele financiare ale Wizz, una din cele mai solide companii aeriene din Europa din punct de vedere financiar, vor fi publicate în 2 iunie.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

Wizz Air operează o flotă de 136 de aeronave Airbus A320 și A321, fiind preferată de 40 de milioane de pasageri în anul financiar F20, care s-a încheiat pe 31 martie 2020. Wizz Air este listată la London Stock Exchange

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
covid-19