Wizz Air va oferi 100.000 de bilete gratuite

Wizz Air va oferi 100.000 de bilete gratuite
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 aug 2022

Compania aeriană low-cost Wizz Air va oferi 100.000 de bilete gratuite cetățenilor ucraineni pentru toate zborurile continentale din Europa și Marea Britanie operate de Wizz Air Hungary și Wizz Air UK, a anunțat operatorul aerian.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Biletele gratuite vor fi disponibile pentru călătorii efectuate între 15 septembrie și 8 decembrie 2022 pentru a ajuta ucrainenii să ajungă la destinațiile dorite. Biletele gratuite sunt disponibile pe un total de 800 de rute, arată Agerpres.

Ministrul Transporturilor: Încep lucrările pe primul lot al autostrăzii care va asigura legătura dintre Muntenia și Moldova CITEȘTE ȘI Ministrul Transporturilor: Încep lucrările pe primul lot al autostrăzii care va asigura legătura dintre Muntenia și Moldova

Luna trecută, Wizz Air a anunțat că se așteaptă să fie nevoită să reducă zborurile în această vară din cauza lipsei forței de muncă și a grevelor de pe aeroporturile europene, a declarat compania aeriană low-cost, provocând declinul acțiunilor sale cu aproximativ 5%.

Directorul general al Wizz Air, József Váradi, a declarat în iunie că operatorul aerian este încrezător că va reveni la productivitatea anterioară Covid-19 și că va ajunge la utilizarea deplină a aeronavelor sale în acest an.

 The Guardian - Scurgere masivă de documente: Uber a încălcat legile, a păcălit poliția și a făcut lobby în secret pe lângă guverne CITEȘTE ȘI The Guardian - Scurgere masivă de documente: Uber a încălcat legile, a păcălit poliția și a făcut lobby în secret pe lângă guverne

Cu toate acestea, compania a declarat acum că se așteaptă să reducă utilizarea cu încă 5% pentru vară, pentru a atenua impactul ”perturbărilor externe în curs”.

După o problemă cauzată de varianta Omicron a coronavirusului, cererea de călătorii a revenit, companiile aeriene pariind pe călătoriile din vacanța de vară, în perioada iulie-septembrie, pentru a-și spori profitul.

Dar grevele și lipsa de personal forțează companiile aeriene să anuleze mii de zboruri și provoacă cozi lungi pe aeroporturile importante din Europa.

Companiile aeriene au majorat tarifele pentru a compensa costurile mai mari ale combustibilului, piloții și echipajele de cabină pledând pentru salarii mai mari din cauza inflației.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
zboruri