Wizz Air va opera din București, de anul viitor, două rute noi, spre Goteburg și Nisa. De la ce tarif vor fi cursele

Wizz Air va opera din București, de anul viitor, două rute noi, spre Goteburg și Nisa. De la ce tarif vor fi cursele
Ana Iliescu
Ana Iliescu
scris 29 iun 2017

Compania aeriană low-cost Wizz Air va opera din București, începând cu anul viitor, două rute noi, spre Goteburg, în Suedia, și Nisa, în Franța, a anunțat astăzi Owain Jones, chief corporate officer Wizz Air.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cele mai noi zboruri Wizz vor fi lansate din aprilie 2018, cu două curse săptămânale pentru Gotenburg și trei curse pentru Nisa. Prețurile biletelor pentru aceste două curse vor porni de la 129 lei.

O aeronavă Airbus A321, cu 230 de locuri, se va alătura flotei Wizz Air din România, ce numără 23 de aeronave, și va permite companiei să crească numărul de zboruri săptămânale din București spre destinații precum Londra, Tel-Aviv, Barcelona, Geneva, Bari și Paris.

EXCLUSIV VIDEO Incident într-o cursă TAROM București-Timișoara, doi pasageri au fost coborâți din avion pentru injurii CITEȘTE ȘI EXCLUSIV VIDEO Incident într-o cursă TAROM București-Timișoara, doi pasageri au fost coborâți din avion pentru injurii

Noul aparat de zbor va crea 42 de locuri de muncă suplimentare în cadrul companiei. „O aeronavă Airbus A321 înseamnă mai multe destinații, mai multe zboruri și mai multe locuri de muncă”, a declarat Owain Jones.

Începând cu vara anului 2018, vor fi diponibile peste 4,2 milioane de locuri pe cursele Wizz din București, cu 23% mai mult față de anul trecut.

În primele șase luni ale acestui an, peste 1,5 milioane de pasageri au călătorit cu Wizz din București, reprezentând o creștere de 40% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost care operează o flotă de 83 de aeronave Airbus A320 și A321 și oferă 521 de rute de la 28 de baze către 141 de destinații din 42 de țări.

În România, Wizz Air are o cotă de piață de 31,1% și a transportat 30 de milioane de pasageri pe rețeaua de rute din țară dintre care 15 milioane pe rutele din Capitală.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
aerian
avioane