Bayer numește un nou manager la conducerea Diviziei Pharmaceuticals pentru România și Republica Moldova

Bayer numește un nou manager la conducerea Diviziei Pharmaceuticals pentru România și Republica Moldova
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 aug 2019

Grupul german Bayer anunță o nouă numire la conducerea companiei, începând cu luna august, iar Jorge Levinson va coordona Divizia Pharmaceuticals, gestionând activitatea din România și Republica Moldova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

El preia aceste atribuții de la Cătălin Radu, care a decis să urmeze alte oportunități profesionale, scrie News.ro.

Jorge Levinson are peste 15 ani de experiență în domeniul farmaceutic. Parcursul său profesional a inclus funcții de conducere în diferite zone ale lumii, de la Mexic, Spania și Germania, până la Ucraina, Maroc și Orientul Mijlociu.

Visa lansează o soluție de plată în rate a cumpărăturilor cu cardul CITEȘTE ȘI Visa lansează o soluție de plată în rate a cumpărăturilor cu cardul

”Asigurarea accesului la tratamente de ultimă inovație, dezvoltarea portofoliului nostru de produse astfel încât să răspundă în mod eficient nevoilor pacienților, susținerea inovației și consolidarea încrederii sunt priorități ale Bayer la nivel global și mă bucur să pot contribui la toate acestea prin atribuțiile preluate în România și Republica Moldova”, a spus Levinson la momentul numirii sale.

Jorge Levinson este originar din Mexic și a absolvit programe de masterat în Administrarea Afacerilor, Sisteme Informatice și Managementul Lanțului de Aprovizionare.

Bayer este o companie globală activă în domenii precum sănătate și agricultură. În anul fiscal 2018, grupul avea aproximativ 117,000 de angajați și a înregistrat vânzări de 39,6 de miliarde euro. 

viewscnt
Afla mai multe despre
bayer
jorge levinson