Cel mai mare francizor din Spania și unul dintre cei mai bogați antreprenori din Insulele Canare se extinde în România

Cel mai mare francizor din Spania și unul dintre cei mai bogați antreprenori din Insulele Canare se extinde în România

Sursa foto - captură video

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 29 nov 2021

Rețeaua comercială El Grupo Número 1, care grupează cele mai multe francize din Spania, având în portofoliu și branduri precum LEVI'S, Nike, Stradivarius, Pimkie, Timberland, a cărei intrare în România a fost anunțată în exclusivitate de Profit.ro, se extinde acum pe piața locală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania este deținută de omul de afaceri spaniol Amid Achi Fadul, unul dintre cei mai bogați antreprenori din Insulele Canare, cu o avere estimată astăzi la 165 milioane euro.

Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

În 12 luni de la debutul operațiunilor pe plan local, compania a deschis 12 magazine, dintre care 7 în București, iar alte 5 unități în Câmpina, Târgoviște, Pitești, Sibiu și Baia Mare. Retailerul plănuiește acum să deschidă noi magazine, în Constanța, Tulcea, Timișoara și Suceava.

De asemenea, compania se pregătește să intre pe piețele din Ungaria și Bulgaria în lunile ce urmează, folosind platforma logistică și de depozite P3 Bucharest A1 ca hub logistic pentru regiunea Europei Centrale și de Est. 

Grupul, pe piață de 40 de ani, este un conglomerat format din peste 20 de companii și circa 1.500 de angajați, fiind punctul de referință pentru comerțul din Insulele Canare.

Carrefour deschide primul hipermarket din Târgoviște și aduce opțiuni multiple de cumpărare, online și offline CITEȘTE ȘI Carrefour deschide primul hipermarket din Târgoviște și aduce opțiuni multiple de cumpărare, online și offline

Grupul include 17 mărci comerciale și peste 150 de magazine, fiind jucător și în piața imobiliară prin administrarea unor centre comerciale, parcuri de afaceri, case și birouri.

În prezent, El Grupo Número 1 gestionează 16 centre comerciale cu o suprafață de 250.000 metri pătrați și peste 900 de spații comerciale.

EXCLUSIV Dragoș Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, printre puținii antreprenori din turism cu rezerve de cash, se aliază cu proprietarul City Grill pentru un lanț de restaurante, pregătind și o rețea de mici hoteluri CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Dragoș Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, printre puținii antreprenori din turism cu rezerve de cash, se aliază cu proprietarul City Grill pentru un lanț de restaurante, pregătind și o rețea de mici hoteluri

Grupul colaborează și cu multinaționala portugheză Sonae pentru mărcile Worten, în sectorul electronicelor de consum, și Sprinter, în sectorul echipamentelor sportive.

Amid Achi Fadul, născut în Siria, este un apropiat al spaniolului Amancio Ortega, fondatorul Inditex (proprietarul Zara), aflat în topul celor mai bogați oameni din lume, cu care lucrează de 30 de ani. La acest moment, Fadul se ocupă de stocurile Inditex din Africa.

viewscnt
Afla mai multe despre
spania
amid
franciza