Coldwell Banker România își schimbă CEO-ul după doar 8 luni

Coldwell Banker România își schimbă CEO-ul după doar 8 luni
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 sep 2018

Coldwell Banker România, una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară active în România, își schimbă CEO-ul după doar 8 luni, numind-o în această poziție pe Georgia Cailean, fost CEO al Piraeus Real Estate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aceasta a lucrat în cadrul Piraeus Bank în intervalul 2008-2015, după ce anterior a fost Financial Analyst la dezvoltatorul imobiliar Adama.

Compania își propune deschiderea de noi birouri, atât în București, cât și în cele mai mari orașe din România, precum și extinderea pe segmentele de servicii corporate, în special cele de asset management.

În ianuarie anul trecut, Coldwell Banker România îl numea la conducere pe Bogdan Voica, anterior la Jones Lang LaSalle (JLL), John Taylor, Skanska Commercial Development și NEPI Rockcastle.

FOTO Ofertă: Hotel scos la vânzare cu aproape 1,5 milioane euro CITEȘTE ȘI FOTO Ofertă: Hotel scos la vânzare cu aproape 1,5 milioane euro

Coldwell Banker România, pe piața locală de 12 ani, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri cumulată de 5,3 milioane de euro, având birouri în Brașov, Cluj – Napoca și Constanța. 

Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americană este deținută în prezent de francizorul Realogy Corporation, acoperind 50 de state cu peste 3.000 de birouri și circa 90.000 de consultanți și brokeri.

viewscnt
Afla mai multe despre
coldwell banker
bogdan voica
globalworth
nepi rockcastle