Compania Electric Plus, producător de tâmplărie termoizolantă din PVC, deschide un nou showroom în București

Compania Electric Plus, producător de tâmplărie termoizolantă din PVC, deschide un nou showroom în București
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2018

Electric Plus, producător de tâmplărie termoizolantă din PVC, cu o cifră de afaceri de aproximativ 26 milioane euro în anul 2017 și un profit de 1,33 milioane de euro, deschide un nou showroom, cu circa 100.000 de euro, în București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Showroomul are o suprafață de 120 de metri pătrați și 10 angajați în acest moment, urmând să ajungă la 15 persoane până la finalul anului.

Electric Plus are 31 de francize pentru brandul său Barrier, cu o rețea 300 de parteneri, și operațiuni în țări precum Franța, Marea Britanie, Germania, Italia și, în curând, în Belgia.

STUDIU Salariile românilor ar fi trebuit să fie cu 25% mai mari, dacă ar fi ținut pasul cu productivitatea muncii CITEȘTE ȘI STUDIU Salariile românilor ar fi trebuit să fie cu 25% mai mari, dacă ar fi ținut pasul cu productivitatea muncii

În cursul anului trecut, Electric Plus a pus în funcțiune a doua linie de producție sticlă, în valoare de aproximativ 1 milion de euro, și a început investițiile în noile capacități de producție, estimate a fi funcționale în cursul anului 2019. 

Divizia de tâmplărie PVC a fost înființată în anul 2003 și produce ferestre și uși din PVC, sub numele de Barrier. Ferestrele sunt produse în fabrica din Bacău, unde lucrează peste 600 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
electric plus
pvc