CUMPĂRĂ FABRICAT ÎN ROMÂNIA

CUMPĂRĂ FABRICAT ÎN ROMÂNIA
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 16 apr 2020

După criza sanitară va urma o criză economică. Severă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

A și început, pentru că stau închise magazinele, hotelurile, restaurantele, transporturile.

Multe fabrici sunt și vor rămâne închise, poate se vor închide și altele.

Sunt oameni care vor rămâne pe drumuri.

Sunt oameni care se vor întoarce din străinătate pentru că nu mai au unde lucra, și vor fi la rândul lor pe drumuri.

Nu vor mai fi bani pentru școli, spitale, străzi, pensile părinților și bunicilor noștri.

Dar lucrurile nu trebuie să se întâmple așa. Stă în puterea ta să schimbi acest scenariu. Stă în puterea noastră să întoarcem din drum pierderile de locuri de muncă, să deschidem fabricile, magazinele, hotelurile, restaurantele, transporturile.

Fă - ți un obicei. Cumpără Fabricat în România, în fiecare zi, oricât de mic ar fi acel lucru. Un kilogram de mere. O conservă de murături. O masă pentru casă ta, o cutie de vopsea pentru casă ta. Măștile și produsele dezinfectante de care de acum înainte vei avea nevoie. O cămașă, o pereche de pantofi. O carte. Orice.

Asta este solidaritatea de care noi românii trebuie să dăm dovadă. E un altfel de a dona, ne donăm banii într -o investiție pentru a relansa economia României. Devenim acționari la viitorul țării care ne va da, la schimb, un viitor pentru noi.

Uită - te pe etichetă și asigura -te că este Fabricat în România. Chiar și dacă este mai scump, Cumpără Fabricat în România. Fii sigur că se declanșează o reacție în lanț la capătul căreia unul sau mai multe locuri de muncă sunt salvate. Mai mult, cu fiecare lucru cumpărat din nou și din nou, se vor crea locuri de muncă . Poate chiar pentru un membru din familia ta, pentru un prieten, pentru o cunoștință. Și banii care circulă vor rămâne în România pentru școli, spitale, străzi, pensii.

Poate nu îți vine să crezi, dar chiar este așa de simplu. Încearcă începând de mâine, și fă -o în fiecare zi, Cumpără Fabricat în România în fiecare zi. Ai de acum încolo în fiecare zi șansă să dai României un alt scenariu, o altă direcție, un alt viitor.

CUMPĂRĂ FABRICAT ÎN ROMÂNIA.

Îți mulțumesc.

Dr Dragoș Damian

viewscnt
Afla mai multe despre
fabricat in romania
dragoș damian