Daniel Farmache, fost consilier în Cancelaria premierului Cioloș și director de cabinet al ministrului Muncii, cu experiență la Citi, numit CEO al grupului E-INFRA

Daniel Farmache, fost consilier în Cancelaria premierului Cioloș și director de cabinet al ministrului Muncii, cu experiență la Citi, numit CEO al grupului E-INFRA
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 dec 2018

Daniel Farmache, fost consilier în Cancelaria Prim-ministrului și director de cabinet al ministrului Muncii în guvernarea Cioloș, actual Deputy CEO al grupului E-INFRA, unul dintre cele mai mari grupuri de infrastructură private din România, va prelua poziția de CEO al holdingului de companii, începând din 1 ianuarie 2019.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Marian Pantazescu, actualul CEO și unul dintre acționarii grupului E-INFRA, va continua să ghideze strategia grupului ca membru al Consiliului de Administrație.

În 28 iunie, Daniel Farmache s-a alăturat E-INFRA după ce anterior a făcut parte din divizia de investment banking a Citigroup din Londra, lucrând în cele mai mari IPO-uri și mandate M&A din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa. Înainte de această poziție, Daniel Farmache a lucrat în cadrul biroului Citi din România pentru mari companii cu capital românesc, în tranzacții pe piețele de capital și diverse structuri de credit.

După Decathlon, și Auchan semnează cu WdP pentru un spațiu logistic de depozitare în Ilfov, investiție de 45 milioane euro. Cea mai mare tranzacție pe piața industrială din 2018 CITEȘTE ȘI După Decathlon, și Auchan semnează cu WdP pentru un spațiu logistic de depozitare în Ilfov, investiție de 45 milioane euro. Cea mai mare tranzacție pe piața industrială din 2018

Daniel Farmache este absolventul unui MBA la London Business School, cu un stagiu la Massachusetts Institute of Technology, este licențiat cu first class honours în finanțe-bănci în Marea Britanie (University of Reading – ICMA Centre) și în drept la București (Universitatea Nicolae Titulescu) și deține certificatul CFA (Chartered Financial Analyst). 

E-INFRA (Electrogrup Infrastructure S.A.) este un grup de companii active în domeniul infrastructurii din care fac parte Electrogrup SA, Direct One SA, Netcity Telecom SRL, Nova Power & Gas SRL și WESEE SRL. Aceste companii reunesc în prezent peste 700 de angajați și au generat o cifra de afaceri consolidată la nivelul anului 2017 de peste 100 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
daniel farmache
e-infra