Dragoș Petrescu preia președinția Romanian Business Leaders

Dragoș Petrescu preia președinția Romanian Business Leaders
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 apr 2021

Romanian Business Leaders (RBL) are un nou Consiliu Director, format din 13 antreprenori și executivi români: Dragoș Petrescu (Președinte, City Grill Restaurants), Mihai Marcu (CEO, Medlife),  Dragoș Neacșu (CEO, GS1 România), Sergiu Neguț (Co-fondator, FintechOS), Felix Pătrășcanu (Owner, FAN Courier Express),  Marius Ștefan (Owner/CEO, Autonom Group), Măriuca Talpeș (CEO, Intuitext), Laura Florea (Managing Partner, Point Public Affairs), Angela Roșca (Managing Partner, Taxhouse-Taxand România), Dan Pitic (Owner, Perpetuum), Iulian Cîrciumaru (Managing Partner, V7 Capital), Florin Furdui (Country Manager, Portland Trust) și Dan Isai (CEO, SaladBox).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul Director va fi condus de Dragoș Petrescu, noul președinte al RBL și de doi vicepreședinți, Marius Ștefan și Felix Pătrășcanu.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Dragoș Petrescu conduce cea mai mare rețea de restaurante tradiționale din România: City Grill alături de Daniel Mischie, grup fondat de către cei doi în anul 2004. Activează cu succes și în piața de delivery din București cu City Grill Delivery, fiind unul dintre primii 5 jucători de pe piața de delivery din capitală începând cu anul pandemic 2020.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

RBL - Romanian Business Leaders (RBL) este o organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit care oferă o platformă de acțiune și implicare socială pentru 1.000+ antreprenori și șefi de companii din mediul de business privat.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

RBL este membru fondator al Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), o inițiativă privată care oferă o bază coerentă pentru consultare cu Guvernul și alte instituții publice pe teme care au impact asupra climatului economic și de afaceri din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
dragoș petrescu
romanian business leaders