Ellipse Solutions, partener american Microsoft, își deschide birou la Iași. „După aproape 20 de ani lansăm o nouă aventură, într-o capitală culturală și istorică a României."

Ellipse Solutions, partener american Microsoft, își deschide birou la Iași. „După aproape 20 de ani lansăm o nouă aventură, într-o capitală culturală și istorică a României."
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 nov 2022

Ellipse Solutions, partener Microsoft Solutions, furnizor de aplicații de afaceri, date și inovație digitală, își extinde operațiunile globale prin deschiderea unui nou birou, în Iași.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu sediul central în Dayton, Ohio,compania operează de aproape 20 de ani.

„După aproape 20 de ani de conducere a unui centru de dezvoltare în Europa, suntem încântați să anunțăm o nouă aventură într-un frumos oraș, la Iași, România. În afară de frumusețea naturală și adâncimea sa. rădăcini istorice, Iașiul este considerat o capitală culturală și istorică a României. Găzduiește numeroase universități și școli tehnice consacrate și prestigioase cu programe de IT și Business renumite", transmite Gary Belot, Managing Partner Ellipse Solutions.

Unul dintre fondatorii Clever Taxi lansează o nouă aplicație după plecarea Free Now CITEȘTE ȘI Unul dintre fondatorii Clever Taxi lansează o nouă aplicație după plecarea Free Now

Este amintit că Iași găzduiește cea mai veche universitate românească și este considerat unul dintre principalele centre educaționale și de cercetare din țară. Iașiul are, de asemenea, un limbaj comun, rădăcini istorice și prezență geografică cu biroul Ellipse Solutions din Chișinău, care funcționează din 2003. 

Ellipse Solutions este Microsoft Gold Partner, specializat în soluții și servicii Dynamics 365, Power Platform, Cloud Infrastructure.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
iasi